ziembus Napisano Listopad 16, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2007 Nie chciałbym wyjść na ignoranta, ale naprawde szukałem... Problem w tym, że wasze rozwiązania pasują zwykle do F7, F6, F5, a ja mam świeżuteńkie F8. Minowicie - nie chcą odtwarzać mi się filmy dvd mimo, że libdvdsc(czy jakoś tak) już zainstalowałem. Nie rusza ich ani totem ani kafeinne. W sumie innych problemow nie mam, poza tym, że mp3 działają tylko w rhytmboxie, mimo tego, że instalowałrm je na inne playery. To wszystko. Szczeg.olnie zależy mi na odpowiedź na pierwsze pytanie. Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Listopad 16, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2007 poradnik.fedora.pl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziembus Napisano Listopad 16, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2007 tam nei ma absolutnie nci co mogloby mi pomoc... wiem bo juz sprawdzalem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Listopad 16, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2007 Nie rusza ich ani totem ani kafeinne.A inne odtwarzacze? Np.mplayer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Listopad 16, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2007 Też mam zawsze problemy z zapamiętaniem wszystkich nazw kodeków, ale na szczęście na tej stronce http://fedorasolved.org/Members/crash/tote...-audio-non-free znajdziesz prosty opis instalacji odpowiednich kodeków. Jeżeli Twój angielski jest słaby to wystarczy, że wkleisz do konsoli listing z pkt 3. a następnie z 4. (przy tej kombinacji rhythmbox zostaje). Wymagane repo livny, ale je powinieneś już mieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hagil Napisano Listopad 16, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2007 libdvdcss z livny i będzie śmigać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziembus Napisano Listopad 17, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 17, 2007 pomoglo wielkie dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi