Skocz do zawartości

Firefox Się Wyłącza

Lary666

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mój problem polega na tym, że podczas oglądania filmów na internecie przeglądarka się wyłącza. :blink: Ogólnie rzecz biorąc to przy używaniu javy i flasha takie coś się dzieje. Używam Firefox'a 2.0.0.10 na Fedorze 8 i686 przy użytkowaniu KDE 3.5.

Z góry dzięki za pomoc :lol:

odinstaluj jave i spradzź czy jest ok jak nie to flasha uruchom kompa ponownie i zainstaluj flascha i sprawdź czy jest ok jak tak to doinstaluj javę

i sprawdzaj problem leży w wtyczkach które doinstalowałem do przeglądarki ale która powoduje błąd to nie wiem u mnie problem był z javą ale skoro podczas filmów do może być u ciebie flash może jak uruchomisz przeglądarkę spod konsoli to zobaczysz jaki błąd ci wywala i bedziesz więcej coś wiedział

Włączyłem przez terminal, ale się nie wyłancza wtedy... :ph34r:
Niemożliwe ;) Jeśli włącza się przez jakąś ikonkę czy pozycję z menu, to na pewno włącza się również z terminala. Możesz dokładnie opisać co zrobiłeś? Najlepiej wklej nam tutaj tekst, który pokazuje się na temrinalu po wydaniu polecenia "firefox". Tylko nie własnymi słowami a "copy-paste" z terminala.

[EDIT]Głupoty piszę. Nieuważnie przeczytałem i wyszło mi na odwrót - że nie uruchamia się z terminala. Sorry.

w takim wypadku pod ikonką nie jest firefox, tylko firefox z jakimiś parametrami, lub skrypt szukający domyślnej przeglądarki i uruchamiający ją jakośtotam; możesz to sprawdzić za pomocą alacarte (w Gnome), lub kmenueditor (w KDE), a jak używasz czegoś innego, to pewnie sam wiesz najlepiej co masz w menu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...