Van Calista Napisano Styczeń 22, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 22, 2008 Witam ,jestem nowa i nie wiem , czy umieściłam temat w odpowiednim dziale Mam nadzieję, że tak. A więc, od pewnego czasu odtwarzane filmy (wszystkie rozszerzenia ) są rozpikselowane i działają z opóźnieniem . Nie mam pojęcia co z tym zrobić, tym bardziej , że kodeki mam zainstalowane , wirusa również mogę kompletnie wykluczyć :/ Proszę o pomoc w tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Styczeń 22, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 22, 2008 Wyjaśnij proszę co rozumiesz poprzez słowo "rozpikselowane". "Działają z opóźnieniem" również nie całkiem rozumiem Tzn odpalają się długo po włączeniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Van Calista Napisano Styczeń 22, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 22, 2008 "rozpikselowane" miałam na myśli dosłowne znaczenie . Obrazy wyglądają jak z painta . Jest też zwolnione tępo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Styczeń 22, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 22, 2008 Co było robione w systemie zanim tak się stało? (mile widziany fragment .bash_history roota, O ILE tak się nie zaczęło dziać dawno temu) Jaką masz kartę graficzną i czy instalowałaś do niej sterowniki? Jeśli tak, jakie wartości pokazuje fgl_glxgears? A co mówią na ten temat odtwarzacze (nie wiem z jakiego korzystasz) odpalane z konsoli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldis Napisano Styczeń 22, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 22, 2008 Witam ,jestem nowa i nie wiem , czy umieściłam temat w odpowiednim dziale Mam nadzieję, że tak. A więc, od pewnego czasu odtwarzane filmy (wszystkie rozszerzenia ) są rozpikselowane i działają z opóźnieniem . Nie mam pojęcia co z tym zrobić, tym bardziej , że kodeki mam zainstalowane , wirusa również mogę kompletnie wykluczyć :/ Proszę o pomoc w tym temacie Pewnie lepszy byłby "Multimedia". Ja też swojego pierwszego posta źle umieściłem i tylko lekko zwrócono mi uwagę, w przeciwieństwie do innych forów, gdzie potrafią nieźle przyganić. Druga sprawa, że pewnie wiele osób pośpieszyłoby z pomocą, ale podałaś za mało informacji, w zasadzie nic. Czyli: która Fedora, które jądro, jak karta graficzna, jakie sterowniki do niej, itd.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Van Calista Napisano Styczeń 22, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 22, 2008 nie mam pojęcia jakim cudem samo sie naprawiło . (?????) być może było to związane z ponownym instalowaniem kodeków. Dzięki wszystkim jednak za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 22, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 22, 2008 [...]wirusa również mogę kompletnie wykluczyć :/Czy Ty aby na pewno droga koleżanko masz linuksa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi