Skocz do zawartości

Mam Problem Z Programami Do Odtwarzania Filmów

Van Calista

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ,jestem nowa i nie wiem , czy umieściłam temat w odpowiednim dziale :) Mam nadzieję, że tak.

A więc, od pewnego czasu odtwarzane filmy (wszystkie rozszerzenia ) są rozpikselowane i działają z opóźnieniem . Nie mam pojęcia co z tym zrobić, tym bardziej , że kodeki mam zainstalowane , wirusa również mogę kompletnie wykluczyć :/

Proszę o pomoc w tym temacie

Co było robione w systemie zanim tak się stało? (mile widziany fragment .bash_history roota, O ILE tak się nie zaczęło dziać dawno temu)

Jaką masz kartę graficzną i czy instalowałaś do niej sterowniki? Jeśli tak, jakie wartości pokazuje fgl_glxgears?

A co mówią na ten temat odtwarzacze (nie wiem z jakiego korzystasz) odpalane z konsoli?

Witam ,jestem nowa i nie wiem , czy umieściłam temat w odpowiednim dziale :) Mam nadzieję, że tak.

A więc, od pewnego czasu odtwarzane filmy (wszystkie rozszerzenia ) są rozpikselowane i działają z opóźnieniem . Nie mam pojęcia co z tym zrobić, tym bardziej , że kodeki mam zainstalowane , wirusa również mogę kompletnie wykluczyć :/

Proszę o pomoc w tym temacie

Pewnie lepszy byłby "Multimedia". Ja też swojego pierwszego posta źle umieściłem i tylko lekko zwrócono mi uwagę, w przeciwieństwie do innych forów, gdzie potrafią nieźle przyganić. Druga sprawa, że pewnie wiele osób pośpieszyłoby z pomocą, ale podałaś za mało informacji, w zasadzie nic. Czyli: która Fedora, które jądro, jak karta graficzna, jakie sterowniki do niej, itd.?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...