greeg Napisano Styczeń 26, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 26, 2008 która szybsza i lepsza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
99vadim Napisano Styczeń 26, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 26, 2008 Uzywałem przez krótki czas zarówno bety Opery, jak i nowego Forefoxa. W nowym "lisku" nie działały tylko niektóry pluginy z dwójki, a beta Opery 9.50 lubiła się niespodziwanie zamykać. Ogólnie przyjemniej pracowało mi się na nowym Firefoxie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 27, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 27, 2008 która szybsza i lepsza?U mnie zawsze Opera wygrywa jeśli chodzi o szybkość ładowania i działania, ale ma niestety problemy z flash'em (jest wątek gdzieś na forum więc nie będę powtarzał). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC' Napisano Styczeń 27, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 27, 2008 O ile się orientuje to opera jest zamknięta więc wspierając otwarte programy (zgodnie z idea Fedora) Wybór jest prosty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Styczeń 27, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 27, 2008 Jeszcze niedawno była płatna. W kuluarach mówi się o przejściu na OS, ale najpierw trzeba znaleźć głównego sponsora (jakim w przypadku Mozilli jest Google). Jeśli zaś chodzi o bezpośredni wybór to zawsze stawiam na Operę - mimo problemów z flashem, które znikną na dobre dopiero w wersji 10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daf Napisano Styczeń 27, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 27, 2008 jakby kogos interesowalo, tu jest link do rpmow nowego Firefoksa (beta): Firefox ta wersja jest lepsza od wersji z repo devel ze wzgledu na to, iz stawia wersje firefoksa 3.0 pozstawiajac 2.0 w nienaruszonym stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greeg Napisano Styczeń 27, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 27, 2008 kiedy będzie ta wersja 10 opery bo wg. mnie działa zdecydowanie szybciej, a czy będzie może oparta na gtk+? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Styczeń 27, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 27, 2008 Alfa miała się pojawić już pod koniec zeszłego roku. Opóźnienie wynika zapewne z próby poszerzenia standardu 9.5 i umieszczenia poprawek dotyczących głównie renderingu już w tej wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi