borzole Napisano Luty 8, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2008 WTF? Ktoś podrzucił świnie? http://student.if.pw.edu.pl/~jluks/fedora_problem1.png http://student.if.pw.edu.pl/~jluks/fedora_problem2.png [EDIT] http://www.stopbadware.org/reports/contain...t%26pid%3D85755 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Luty 8, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2008 Ktoś z właścicieli serwisu powinien wystosować odpowiednią prośbę do Google. A raczej pouczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Luty 9, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 9, 2008 Ciekawe jak oni to oceniają? Może M$ maczał w tym palce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Luty 9, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 9, 2008 Niezły numer. Ja proponuję używać scroogle.org Już kiedyś o tym pisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Luty 10, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 10, 2008 U mnie scroogle.org wyświetla to samo ostrzeżenie. Kamills Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Luty 10, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 10, 2008 U mnie scroogle.org wyświetla to samo ostrzeżenie. Kamills U mnie nie. Bez reklam i bez ostrzeżeń. Dopiero po kliknięciu, ale to norma bo link przenosi do google.com. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysio Napisano Luty 10, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 10, 2008 A ja się spotkałem z takimi przypadkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Luty 10, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 10, 2008 U mnie nie. Bez reklam i bez ostrzeżeń. Dopiero po kliknięciu, ale to norma bo link przenosi do google.com. U mnie właśnie też tylko po kliknięciu przed nie ma żadnych ostrzeżeń, ale wyświetla. Kamills Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Luty 10, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 10, 2008 Przed zmianą silnika chyba tu było jakieś paskudztwo ale dlaczego dopiero teraz wyskakuje ten komunikat. Czyżby google jeszcze przechowywało tak starą zawartość tego serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Luty 10, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 10, 2008 Wątpię, aby to miało jakikolwiek związek. Z racji tematyki bardzo dużo można znaleźć na forum linków do zewnętrznych aplikacji, być może w tym jest problem (aczkolwiek i to wydaje mi się wątpliwe). Odpowiednie osoby zostały już poinformowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Luty 10, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 10, 2008 Było tu niedawno kilka linków do Tibii. Wszystkie były mocno zatrojanowane. Może to dlatego? Chyba są jeszcze w Koszu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Luty 10, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 10, 2008 Jeśli tak, faktycznie w tym może leżeć problem. Dobrze byłoby skasować topic z kosza... Ciekawe ile, jeśli w ogóle, zajmie proces zauważenia tej zmiany w Google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Luty 10, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 10, 2008 Swoją drogą - mechanizmy Google'a w tej sprawie są dziwne, Jakimś cudem nie blokje np. Wirtualnej Polski, a zobaczcie co tam jest: ftp://ftp.wp.pl/pub/radio Mam wrażenie, że jeszcze przez długi czas będzie jak jest. Na szczęście nowicjusze mają jeszcze fedorapl.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Luty 10, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 10, 2008 Wystarczy, żeby odpowiednie osoby napisały w tej sprawie do Google. Czy i kiedy to zrobią - zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC' Napisano Luty 11, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 11, 2008 Nie wiem na jakiej podstawie wolicie ufać jakiemuś scrgooge niż znanej firmie google która musi się liczyć z tym co robi. A to że scroogle sobie tak napisało to wcale nie jest gwarancja że nie sprzedaje tych danych regularnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi