waldis Napisano Maj 17, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2008 Jak w temacie, czyli porównanie jąder. Dla mnie to trochę mało zrozumiałe. Może ktoś pewne zawarte tam rzeczy objaśnić łopatologicznie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Maj 18, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 18, 2008 A co niby tam jest niezrozumiałe? Cyferki? Bo innych informacji tam nie ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldis Napisano Maj 18, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 18, 2008 Cyferki to i ja zrozumiałem bystrzaku. Może nie zauważyłeś, ale tam jest link do całego artykułu, tyle, że w języku angielskim. Liczyłem na to, że ktoś bardziej obyty z angielskim i informatyką niż ja przeczyta go i wyjaśni o co kaman. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Maj 18, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 18, 2008 Cyferki to i ja zrozumiałem bystrzaku. Może nie zauważyłeś, ale tam jest link do całego artykułu, tyle, że w języku angielskim.To trzeba było dać link do artykułu angielskiego i powiedzieć, że chodzi o tłumaczenie. Nie miej pretensji do Adi1981, że nie czyta z Twoich myśli. Ja po przeczytaniu Twojego postu też nie wiedziałem czego nie rozumiesz. Pytania dobrze jest zadawać precyzyjnie - unikamy nieporozumień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Maj 20, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 20, 2008 Tak to jest jak ktoś nie potrafi zadać precyzyjnie pytania a później się pruje że go ktoś nie rozumie... -> http://rtfm.killfile.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldis Napisano Maj 22, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 22, 2008 Największy problem maturzystów, to brak umiejętności czytania ze zrozumieniem. I nie tylko maturzystów. Teraz wiem dlaczego np. w USA w instrukcji obsługi kuchenek mikrofalowych piszą, żeby nie suszyć w nich zywych zwierząt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Maj 22, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 22, 2008 Za to największym problemem internautów jest kompletna nieumiejętność zadawania konkretnych i precyzyjnych pytań na forach. A tak w ogóle to Ty w tej chwili piszesz te posty żeby sobie tylko popisać (ponarzekać) czy znowu jest w tam jakiś ukryty haczyk i coś chcesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Maj 22, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 22, 2008 Panowie, jak chcecie tutaj jakieś flame war prowadzić, to piszczcie może do siebie na PW Żeby uniknąć dalszych starć zamykam temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi