efect1 Napisano Czerwiec 28, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 28, 2008 Witam Szukałem rpm VB do fedory 9 nie znalazłem Czy mogę zainstalować paczkę od F 8 ( czy będą jakieś problemy ? ) Na F 8 posługiwałem się tym tutkiem i wszystko śmigało http://sendderek.wordpress.com/2007/11/18/...ora-8-werewolf/ P.S Może znacie jakieś lepsze narzędzia do wirtualizacji systemu ? Pozdrawiam efect1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Czerwiec 28, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 28, 2008 VirtualBox-1.6.0_30421_fedora9-1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Czerwiec 28, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 28, 2008 kurcze, to musimy mieć jakieś różne wyszukiwarki, bo ja znalazłem na stronie programu linka do sun i tego rpm ah nie tylko w chinach widać blokują internet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efect1 Napisano Czerwiec 28, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 28, 2008 sorry sprawdzałem na stronie virtualbox.org Nie wiedziałem , że sun przejoł VB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Czerwiec 28, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 28, 2008 sorry sprawdzałem na stronie virtualbox.orgNo, to chyba niedokładnie Na panelu po lewej jest link "Downloads" i prowadzi do strony, na której na samej górze jest link "Binaries (all platforms)". Ciekawe po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi