takasziii Napisano Lipiec 18, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 18, 2008 Sciągnąłem wczoraj 9 fedore i teraz mam problem z zainstalowaniem modemu zxdsl 852 v2, próbowałem ze sterownikami unicorn ale wyskakują jakieś błedy. Jeśli ktoś potrafi pomóc to proszę pisać.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Lipiec 18, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 18, 2008 Rozwiąż jakieś błędy, powinno pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takasziii Napisano Lipiec 18, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 18, 2008 te sterowniki co znalazłem są pod inny kernel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalashnikov Napisano Lipiec 18, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 18, 2008 A ty dalej nie chcesz podać jakie błędy Ci "wyskakują". W takim razie może, zmień kernel... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Lipiec 18, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 18, 2008 Tak, Koledzy dobrze radzą. Zmień kernel na inny. No i koniecznie rozwiąż błędy. Jakieś.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takasziii Napisano Lipiec 18, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 18, 2008 Temat do zamknięcia, zainstalowałem UBUNTU i udało mi się podłączyć do internetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Lipiec 18, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 18, 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Lipiec 18, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 18, 2008 Bez obrazy... ale głupi żeś... Jądro potrzebuje przeróbek aby zainstalować ten modem, więc musisz edytować źródła jednego pliku, następnie skompilować jądro, no a potem tylko kompilować przy każdej aktualizacji. Widocznie w Ubuntu o to zadbali. Jakbyś "coś" poszukał to byś wiedział że z tym modemem są takie jaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mszk8af Napisano Luty 20, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Luty 20, 2009 Mój pierwszy post na tym forum Ludzie pomóżcie bo juz osiwiałem przez tego małego, białego Chńczyka(ZXDSL 852v2 jest made in China) jak tego pryszcza zainstalować na fedorce 9? Mile widziana DOKŁADNA instrukcja krok po kroku, bo orzeł to ja nie jestem , aha i jakiś link ze sterami do nszego białego przyjaciela. Krenel o ile się nie myle to: 2.6.25.14-108.fc9.i686. Prosze o pomoc, bo przez wiry z windy już 2 kompy poszły do reinstalacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi