artofsin Napisano Sierpień 7, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 7, 2008 Witam - sam juz nei wiem jak ale udało mi sie wyąłczyć panel na dobre. Nie mam teraz dostepu do programów ect - co najwyżej przez aktywatory i krusadera. Byłbym wdzieczny za jakąs podpowiedź jak mam odzyskać panel:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Sierpień 7, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 7, 2008 Myślisz, że "panel" jest jeden na świecie? Jakie środowisko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Sierpień 7, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 7, 2008 skoro krusader to zapewne kde PPM -> dodaj panel. Ot cała teoria ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikołaj Napisano Sierpień 8, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 8, 2008 mi się zdaje, że artofsinowi chodzi o główny panel w KDE, z menu, zegarkiem itd .... też mi się czasem zdarza jakoś go dziwnie przesunąć i on po prostu bezczelnie znika, irytujące ! uruchom -> kcontrol -> pulpit -> panele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artofsin Napisano Sierpień 8, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 8, 2008 tak - chodzi mi o to o czym pisał mikołaj - tylko nei wiem jak uruchomic kcontrol bo nei moge wejsc do terminala:) mam f9. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikołaj Napisano Sierpień 8, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 8, 2008 hmmm, bo czy ja wiem, na f8 konsole można z pulpitu włączyć, albo skrótem klawiszowym alt+f2 chyba standardowo jest, bądź win+r mówiłeś że masz krusadera -> tam na dole jest konsola wpisujesz i masz tylko nie wiem czy na f9 jest kcontrol czy inaczej to się nazywa ...... ale powinieneś znaleźć powinno być coś z k* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Sierpień 8, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 8, 2008 tak - chodzi mi o to o czym pisał mikołaj - tylko nei wiem jak uruchomic kcontrol bo nei moge wejsc do terminala:) mam f9. Chociażby z tego prostego powodu że kcontrol jest w KDE 3.5 a nie 4.0 które jest instalowane z F9... Wyżej napisałem rozwiązanie już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artofsin Napisano Sierpień 8, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 8, 2008 ok - a jak to zrobic na gnomie - tu nie mam kcontrola ani nic takiego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Sierpień 8, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 8, 2008 Wypadałoby w takim bądź razie dużo wcześniej napisać że używasz gnome a nie kde ;] Co do gnome'a nie wiem, nie używam go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Sierpień 8, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 8, 2008 A masz ten panel na dole, w którym możesz przełączać się pomiędzy okienkami? Jeśli tak to tylko kliknij na nim PPM i Nowy panel . W przeciwnym wypadku Alt+F2 i wpisz gnome-panel . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi