lysyr Napisano Sierpień 13, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 13, 2008 yo. mam problem z RMVB. Dzwiek mam, lecz obrazu brak. Przeszukałem forum, ale nic to nie dalo. Obrazu jak nie bylo tak nie ma. Instalowalem RealPlayer ale nic to nie dalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Sierpień 13, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 13, 2008 Mplayer również sobie nie radzi, jednocześnie odtwarzając prawidłowo pliki innych formatów? Jeśli tak, wypluwa coś po uruchomieniu go z konsoli (i próbie odtworzenia rmvb)? Jeśli tak, jakie masz ustawienia i/o? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Sierpień 13, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 13, 2008 Przeszukałem forum, ale nic to nie dalo.Śmiem twierdzić, że nie mówisz prawdy. → http://forum.fedora.pl/index.php?act=Searc...ighlite=%2Brmvb Mniej więcej 10-12 post od góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi