thof Napisano Wrzesień 8, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 8, 2008 yum install audacity audacity-nonfree ---> Pakiet audacity-nonfree.i386 0:1.3.4-0.7.20080123cvs.lvn9 zostanie zaktualizowany ---> Pakiet audacity.i386 0:1.3.2-21.fc9 zostanie zaktualizowany Błąd: audacity-nonfree conflicts with audacity Nie mogę sobie poradzić z instalacją. Na to wygląda, że audacity i audacity-nonfree powinny mieć te same numerki... a nie mają. Nie mogę też znaleźć nigdzie pakietów, które nie wymagały by niespełnialnych zależności. Może ktoś trzyma takie przez przypadek na komputerze? Kompilować nie lubię. Co można jeszcze zrobić, żeby wyedytować plik mp3, po za konwersją do ogg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Wrzesień 8, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 8, 2008 Albo jedno albo drugie - obu na raz nie zainstalujesz, zresztą nie ma to najmniejszego sensu audacity-nonfree to prawie to samo co audacity, ale z dodaną obsługą nie-wolnych formatów jak np.mp3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Wrzesień 8, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 8, 2008 To są dwie róźne aplikacje . Myślałem, że nonfree jest nakładką na audacity pozwalającą edytować niewolne formaty . Od wczoraj się z tym męczyłem, nawet skompilowałem z atrybutem --with-libmad... :lmao: Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi