cypajak Napisano Październik 3, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 3, 2008 Jak w temacie, jestem, bardzo począkujący, mam Fedore 9 na USB (boot). System miodzio. ale nie odtwarza mi podanych w temacie plików. Proszę was o instrukcje krok po kroku jak zainstalować w/w kodeki, mam zamiar odtwarzać wszystko standardowym odtwarzaczem. Dzięki za wyrozumiałosć dla laika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajec00 Napisano Październik 3, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 3, 2008 było już na forum... pewnie nie jednokrotnie. wystarczy poszukać... np. szukaj -> kodeki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cypajak Napisano Październik 3, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 3, 2008 No wcześniej użyłem tej opcji, jednak nie znalazłem instrukcji krok po kroku ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Październik 3, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 3, 2008 http://www.mjmwired.net/resources/mjm-fedora-f9.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Październik 3, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 3, 2008 http://howtoforge.net/the-perfect-desktop-fedora9-gnome Łatwiej się nie da - pismo obrazkowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cypajak Napisano Październik 12, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 12, 2008 Poradziłem sobie, zainstalowałem Mplayera i kodeki - śmiga super. Jednak tylko do momentu resetu kompa. Po zresetowaniu kompa i ponownym uruchomieniu systemu wszystko co zainstalowałem znika, nie ma kodeków i Mplayera. Cały system jest postawiony na USB Bot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi