Maciuch Napisano Listopad 6, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 6, 2008 Witam, mam pytanie czy wie ktoś które pliki skopiować i dokąd, żeby firefox linuksowy miał moje hasła/zakładki z Windowsa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Listopad 6, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 6, 2008 Zakładki→zarządzaj zakładkami→Importowanie i kopie zapasowe. z jednej strony kopia, z drugiej import kopii Hasła? Nie mam pojecia, ale szukałbym przede wszystkim w ciasteczkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Listopad 6, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 6, 2008 To będą chyba pliki signons2.txt lub signons3.txt . Są wtyczki do robienia backupów profili, tak jest najłatwiej. Możesz też spróbować skopiować folder z profilem z windowsa do folderu ~.mozilla/firefox , ja tak kiedyś robiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Listopad 6, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 6, 2008 ~.mozilla/firefox , ja tak kiedyś robiłem.~/.mozilla/firefox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Listopad 15, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 15, 2008 Jeśli chodzi o Windowsa to fizycznie te pliki sa tutaj: c:\Documents and Settings\%nazwauzytkownika%\Dane Aplikacji\Mozilla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marian z Butelki Napisano Listopad 16, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2008 A nie możesz haseł po prostu wpisać na nowo przy okazji sobie przypomnisz - ja (wstyd się może przyznać) ale czasem po kilku miesiącach jak mam na nowym systemie wpisać hasła to niestety mi się mylą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi