darekrocznik71 Napisano Grudzień 26, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 26, 2008 Panowie jestem na fedorze 9 w gnomie, używam komunikatora Kadu, zona też chciałby korzystać, czy jest szansa aby na kadu były 2 konta, tak jak jest to na Windowsowym GG? Jesli tak to jak to zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Grudzień 26, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 26, 2008 Załóż żonie nowego użytkownika. W czym problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Grudzień 26, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 26, 2008 ta wtyczka nazywa się chyba kadu-profiles, używałem tego kiedyś. WalDo nowy użytkownik to mnóstwo ustawień, w domu wiele kont użytkoników rodzi więcej problemów niż pożytku. Na szczęście mogę miec wiele profili kadu, firefox, thunderbird itp. i bogu dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Grudzień 26, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 26, 2008 WalDo nowy użytkownik to mnóstwo ustawieńHmmm... Wolałbym, żeby żona rozwaliła sobie jakby co swój profil niż jedyny istniejący wspólny dla wszystkich Ale to już indywidualny wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Grudzień 27, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 27, 2008 W 0.6.5 kadu-profiles jest domyślnie instalowany wraz z kadu, nie potrzeba doinstalowywać żadnych osobnych modułów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi