patryk_f Napisano Grudzień 29, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 29, 2008 mam fedora8 i nie mogę rozpakować archiwum ACE Jakim programem można sobie z tym poradzić lub co można doinstalować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Grudzień 29, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 29, 2008 Najproście to zalogować się na roota, odpalić yumex, w pasku wyszukiwania wpisać "ace" i chwilke poszukać. W wersji dla leniwych (czyli jak rozumiem dla Ciebie ) "yum install unace". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk_f Napisano Grudzień 29, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 29, 2008 Najproście to zalogować się na roota, odpalić yumex, w pasku wyszukiwania wpisać "ace" i chwilke poszukać. W wersji dla leniwych (czyli jak rozumiem dla Ciebie ) "yum install unace". ok tak to ju żzrobiłem zanim napisałem ten post. szukaj przerobiłem )() w yumie znalazłem wersję dla 386 a ja mam x64. Ale zamontowałem i efekt jest taki że przy próbie odpakowania ACE enroller mi pisze rozpakowywanie archiwum proszę chwilę poczekać i tak jakieś 30 minut bez rezultatu. mam w zwiąku z tym pytanie czy ktoś ma doświadczenia z innymi archiwerami i mógłby coś polecić (na drugi raz będę pamiętał żeby sie bardziej rozpisywać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Grudzień 29, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 29, 2008 Ściągnij triala z http://www.rarlab.com/download.htm i spróbuj tym rozpakować. Może archiwum jest uszkodzone... Dlaczego akurat używasz ace, a nie innego popularniejszego formatu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Grudzień 29, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 29, 2008 szukaj przerobiłem )()A to o tym nie mówiłeś Odwołuję więc "lenia" w yumie znalazłem wersję dla 386 a ja mam x64.To nie problem raczej mam w zwiąku z tym pytanie czy ktoś ma doświadczenia z innymi archiweramiZdecydowania najmniej kłopotów z racji popularności sprawia ZIP. RAR - archiwa robione najnowszym WinRAR-em nie zawsze chcą się otworzyć po linuksowym unrar z repo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk_f Napisano Grudzień 29, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 29, 2008 Ściągnij triala z http://www.rarlab.com/download.htm i spróbuj tym rozpakować. Może archiwum jest uszkodzone... Dlaczego akurat używasz ace, a nie innego popularniejszego formatu? akurat tak sie złozyło że otrzymałem płytę z nagranym takim archiwum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi