Orzel93 Napisano Styczeń 12, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 12, 2009 Czy jest dostępna wersja 2.64 w pakietach rpm? Ewentualnie jak skonfigurować wersje 2.0 (poczte mam na gmail) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Styczeń 12, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 12, 2009 Naprawdę nie potrafisz skorzystać z wyszukiwarki rpm oraz yuma? Twoje abstrakcyjnie banalne pytania zaczynają mnie irytować, wykazujesz zero samodzielności w rozwiązywaniu najbardziej banalnych problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 12, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 12, 2009 (...)wykazujesz zero samodzielności w rozwiązywaniu najbardziej banalnych problemów.Też widzę potrzebę utworzenia specjalnego podforum "Orzel93 pyta..." [EDIT] http://letmegooglethatforyou.com/?q=thunde...il+konfiguracja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orzel93 Napisano Styczeń 14, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 14, 2009 dobra może moje pytania jednak są bezsensowne spróbuje się troche bardziej przyłożyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi