kamil396 Napisano Styczeń 19, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 19, 2009 Skonfigurowałem kartę sieciową, wpisałem wszystkie potrzebne dane. Jednak gdy chce stworzyć nowe połączenie to jest one zapisywane, ale nie wyświetla w spisie[prawy przycisk myszy]. Nie mam pojęcia jak uporać się z tym problemem. Na stacjonarnym komputerze było ok, jednak na laptopie już nie. Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Styczeń 19, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 19, 2009 Ale masz Fedorę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil396 Napisano Styczeń 19, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 19, 2009 Ale masz Fedorę? Co to za pytanie? Oczywiście, że mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Styczeń 19, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 19, 2009 To teraz napisz jak skonfigurowałeś kartę, jak tworzysz nowe połączenie, w jakim spisie się nie wyświetla, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 19, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 19, 2009 ... i jeszcze z jakiego desktopa korzystasz, z której wersji Fedory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Styczeń 20, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 20, 2009 OT: Potencjalni odpowiadający zadają więcej pytań niż pytający, bardzo ciekawie. Przypomina mi się skecz, w którym informator płaci dla policjanta po to aby policjant bardziej sprecyzował pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil396 Napisano Styczeń 21, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 21, 2009 już widzę w czym problem. Podczas konfiguracji połączenia (menager połączeń) wszystko fajnie. W prawym górnym rogu pokazuje połączenie. Tylko jeżeli wpiszę inny adres mac (mam internet z blokadą na mac) nie wyświetla mi połączenia tylko ustawia na auto eth-0. Mam fedorę 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi