thof Napisano Lipiec 8, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 8, 2009 Co ma wspólnego alsa z odtwarzaniem mp3? Brak kodeków, poczytaj http://wiki.fedora.pl/wiki/Poradnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juve Napisano Lipiec 9, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 9, 2009 Mam KDE. Na Juk-u odtwarza mi tylko jeśli podepnę głośniki przed bootowaniem - gra wyjście słuchawkowe. Głośniki lapciaka nie są aktywne (_wogóle_ → w ogóle) ORT przy odtwarzaniu mp3. Nie wiem w czym jest rzecz. Kodeki zasintalowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juve Napisano Lipiec 15, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 15, 2009 Zwracam się z prośbą do jakiegoś użytkownika (f11-full aktualizacje) laptopa o wrzucenie zawartości pliku modprobe.d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Lipiec 16, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 16, 2009 zawartości pliku modprobe.d.Dla ustalenia uwagi: modprobe.d jest katalogiem (chociaż oczywiście wszystko jest plikiem ), w którym siedzą, czasem liczne pliki *.conf. Napisz, o który plik Ci chodzi, chociaż to zapewne również nie załatwi tematu, bo zawartość plików (jak również ich ilość) będzie różna na różnych systemach. A nadmiarowe pliki konfiguracyjne do modułów, których nie posiadasz będą generowały błędy w czasie startu. No, może nie błędy a ostrzeżenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafig Napisano Lipiec 16, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 16, 2009 poza tym ostatnio na forum byl watek o ustawianiu dzwiekowek przy laptopach. nawet pare linkow podrzucilem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juve Napisano Lipiec 20, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 20, 2009 Juz sobie poradziłem, Nie wiem dlaczego, ale audacious dyślnie ustawił jakość na 24bit, podczas gdy moja karta ma 16 bit. Wystarczyło przestawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi