nocentis Napisano Czerwiec 11, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 11, 2009 Witam Chciałbym sobie w fedorze wygenerowac rozdzialke poprzez modeline wklepuje modeline 1280x800 75 i nic jak wygląda składnia ? t dobra już mam ;] gtf 1280x800 75 Nieużywanie GUI robi swoje ;] mam teraz pytanie ponoc fedora nie ma od wersji 10 xorg.con w etc/x11 gdzie mam dodać wpis z modeline ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Czerwiec 11, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 11, 2009 Jak już założyłeś temat to może komuś przydać się http://xtiming.sourceforge.net/cgi-bin/xtiming.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nocentis Napisano Czerwiec 11, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 11, 2009 no ok ale gtf chyba lepszy a wracając do xorga to jak dodac do niego wpis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Czerwiec 11, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 11, 2009 a wracając do xorga to jak dodac do niego wpis?A wracając do regulaminu forum to przeczytałeś go? Zobowiązałeś się do jego przestrzegania zapisując się na forum. Zajrzyj i przypomnij sobie jak brzmi rozdz.II pkt.2.a)-d) I nie pisz postów pod własnymi - korzystaj z przycisku [EDYTUJ] pod postem. To uwaga do poprzednich wpisów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi