Skocz do zawartości

Jak Dostac Zloty Kapelusz Pod Nazwa Uzytkownika :d

fafig

Rekomendowane odpowiedzi

jest jakas zaleznosc miedzy iloscia wysylanych postow/data dolaczenia do forum a iloscia kapeluszy? i czy ew. mozna inny kolorek dostac (nie zebym byl komuchem ale czerwony kapelusz mi sie bardziej podoba :PP )

ps. ja chce czwarty kapelusz !!! :D :D :D :D

• Odpowiedzi 31
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Nie podpuszczaj ;)

Poza tym posty z OFFTOPIC nie są chyba zliczane :) Ale fafik w innych tematach też się stara :)

Nie będe poduszczać :)

Nie patrzyłem do tej pory na kapelusze, rozbawiło mnie, że ktoś zwrócił na to uwagę :)

Przecież to nie zawsze oddaje rzeczywisty stan rzeczy...

Powiedzial bym nawet, ze to w ogole nie oddaje stanu rzeczy... :ph34r:

... no chyba, ze sie popatrzy na te tysiace postow u WalDo na ten przyklad - od razu widac, ze biedak nie spi, nie je, nie ... nie wiem co tam jeszcze nie, ale to chyba bot jakis jest czy cos ;)

... no chyba, ze sie popatrzy na te tysiace postow u WalDo na ten przyklad - od razu widac, ze biedak nie spi, nie je, nie ... nie wiem co tam jeszcze nie, ale to chyba bot jakis jest czy cos ;)

Dobrze mówisz, na pewno bot, a żeby się ludzie nie połapali to wynajęli aktora i dali mu nagrodę :D

od razu widac, ze biedak nie spi, nie je, nie ...
Ale kapelusik ma nie niebieski :) W sumie żadnego już teraz nie ma :(exbros złośliwy gnomie (czy Ty KDE?) ;)

Bot? No w pewnym sensie tak :)

Tu się w pełni zgadzam z exbrosem - nie oddaje, w żadnym stopniu. Do tego jeszcze w miarę przyrostu kapeluszy Twój status wzrasta do eksperta, którym w żadnej mierze się nie czuję. Dlatego prosiłem o dopisanie "(prawie)" przed "Ekspert", bo jak wiadomo "prawie" robi ogromną różnicę ;)