fafig Napisano Czerwiec 24, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 24, 2009 jest jakas zaleznosc miedzy iloscia wysylanych postow/data dolaczenia do forum a iloscia kapeluszy? i czy ew. mozna inny kolorek dostac (nie zebym byl komuchem ale czerwony kapelusz mi sie bardziej podoba :PP ) ps. ja chce czwarty kapelusz !!! :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Czerwiec 24, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 24, 2009 Trzeba więcej gadać, ja zazwyczaj nie mam nic mądrego do powiedzenia, a zobacz ile mam już kapeluszy Co do kolorów, to widziałem u gajownika, że jak się skala kończy to kolor zmieniają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafig Napisano Czerwiec 24, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 24, 2009 ale z checia wolalbym inny kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Czerwiec 24, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 24, 2009 Specjalnie dla Ciebie http://img81.imageshack.us/img81/9977/screenshotoqs.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafig Napisano Czerwiec 24, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 24, 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FC4B Napisano Czerwiec 24, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 24, 2009 a może coś kolorowego? http://img29.imageshack.us/img29/9977/screenshotoqs.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafig Napisano Czerwiec 24, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 24, 2009 ...ale bez przesady znowu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FC4B Napisano Czerwiec 24, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 24, 2009 no fakt to było bezczelne, przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lanxiss Napisano Czerwiec 24, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 24, 2009 Czyli prosta sprawa wystarczy, ze kazdego dnia bedziesz pisac kilkadziesat postow w tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Czerwiec 24, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 24, 2009 (edytowane) [...]kazdego dnia bedziesz pisac kilkadziesat postow w tym temacie Nie podpuszczaj Poza tym posty z OFFTOPIC nie są chyba zliczane Ale fafiq w innych tematach też się stara Edytowane Czerwiec 25, 2009 przez WalDo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lanxiss Napisano Czerwiec 25, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 25, 2009 Nie podpuszczaj Poza tym posty z OFFTOPIC nie są chyba zliczane Ale fafik w innych tematach też się stara Nie będe poduszczać Nie patrzyłem do tej pory na kapelusze, rozbawiło mnie, że ktoś zwrócił na to uwagę Przecież to nie zawsze oddaje rzeczywisty stan rzeczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Czerwiec 25, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 25, 2009 Przecież to nie zawsze oddaje rzeczywisty stan rzeczy... Powiedzial bym nawet, ze to w ogole nie oddaje stanu rzeczy... ... no chyba, ze sie popatrzy na te tysiace postow u WalDo na ten przyklad - od razu widac, ze biedak nie spi, nie je, nie ... nie wiem co tam jeszcze nie, ale to chyba bot jakis jest czy cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lanxiss Napisano Czerwiec 25, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 25, 2009 ... no chyba, ze sie popatrzy na te tysiace postow u WalDo na ten przyklad - od razu widac, ze biedak nie spi, nie je, nie ... nie wiem co tam jeszcze nie, ale to chyba bot jakis jest czy cos Dobrze mówisz, na pewno bot, a żeby się ludzie nie połapali to wynajęli aktora i dali mu nagrodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Czerwiec 25, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 25, 2009 od razu widac, ze biedak nie spi, nie je, nie ...Ale kapelusik ma nie niebieski W sumie żadnego już teraz nie ma exbros złośliwy gnomie (czy Ty KDE?) Bot? No w pewnym sensie tak Przecież to nie zawsze oddaje rzeczywisty stan rzeczy...Tu się w pełni zgadzam z exbrosem - nie oddaje, w żadnym stopniu. Do tego jeszcze w miarę przyrostu kapeluszy Twój status wzrasta do eksperta, którym w żadnej mierze się nie czuję. Dlatego prosiłem o dopisanie "(prawie)" przed "Ekspert", bo jak wiadomo "prawie" robi ogromną różnicę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafig Napisano Czerwiec 25, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 25, 2009 WalDo - prawie jak bot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi