kubek Napisano Lipiec 1, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 1, 2009 Czy ktoś spotkał się z podobnym problemem ? Odpalam jakikolwiek film mplayerem i zwiecha systemu Oczywiście Fedora 11. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Lipiec 1, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 1, 2009 Oczywiście Fedora 11.Oczywiście uruchomiłeś pod X-ami w terminalu? I żadnego komunikatu nie widać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek Napisano Lipiec 1, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 1, 2009 tak, odpaliłem i w terminalu. Nic - po prostu zawiesza system. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Lipiec 1, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 1, 2009 A może coś nie tak z kodekami video. Spróbuj odpalić jakiś plik muzyczny zamiast filmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek Napisano Lipiec 1, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 1, 2009 no fakt, muzyka idzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Lipiec 1, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 1, 2009 To może wywal kodeki i zainstaluj na nowo. Albo filmy niezbyt legalne i nie wiadomo skąd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafig Napisano Lipiec 1, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 1, 2009 u mnie "nielegalne" filmy dzialaja dobrze . tak w ogole jaki masz system 32 czy 64 bity? w poradniku pisze gdzie jakie kodeki wrzucic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek Napisano Lipiec 1, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 1, 2009 64 bity. Fedorę podnosiłem z 10-tki. Na 10 chodziło ok na 11 się wywala. Pokombinuję z kodekami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Lipiec 1, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 1, 2009 IMO to wina albo sterownika do karty graficznej, albo samego mplayera. Jak po raz pierwszy uruchamiałem smplayera to miałem do wyboru 3 wersje RC i właśnie na najnowszej też mi wieszało X'y. Próbowałeś uruchamiać te filmy na vlc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Lipiec 1, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 1, 2009 64 bity. Fedorę podnosiłem z 10-tki. Na 10 chodziło ok na 11 się wywala. Pokombinuję z kodekami. Raczej niemożliwe aby to była wina codeców- działają w warstwie programowej sytemu i raczej niemożliwe aby bezpośrednio zawieszały system, poszukałbym czegoś w warstwie sterowników urządzeń (spróbuj zainstalować sterownik graficzny od producenta). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek Napisano Lipiec 3, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 3, 2009 Próbowałeś uruchamiać te filmy na vlc? Dzięki. Na vlc działa. Nic nie wiesza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi