DiKei Napisano Lipiec 20, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 20, 2009 Witam ! Chciałem uczynić sobie w systemie dokładnie taki sam pasek "start" jak w Slackware, czy jest to możliwe, czy takie rzeczy tylko w Slackware ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Lipiec 20, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 20, 2009 Ale, który pasek Jak w slackware się dało to w fedorze na pewno. Pobaw się trochę. Czy ktoś może napisać na wiki artykuł: Jak upiększyć fedorę? bo temat "co to za pasek" to raz na miesiąc się pojawia Ja jedyne słowa jakie znam to kostka i awn, więc się do tej roboty nie nadaję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiKei Napisano Lipiec 20, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 20, 2009 Najlepiej obydwa Bardzo ładnie wygląda taki pulpit[Przynajmniej dla mnie] i chciałbym dla siebie taki wykonać na KDE - Czy może jakaś osoba która się zna powiedzieć jakie paczki mam ściągnąć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Lipiec 20, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 20, 2009 jakie paczki mam ściągnąć ? obstawiam, że żadne, bo wystarczy ustawić szerokość, wysokość i przezroczystość paska. Potem dodać kolejny pasek itd. Ewentualnie dodać efekciarski pasek "awn" Poszukaj yumex'em. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esail Napisano Lipiec 20, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 20, 2009 To po prawej to zwykłe ikony imho są. Prawy dolny róg wygląda jak zegar binarny. Góra i dół to zmodyfikowane paski. Pozdrawiam, Esail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Lipiec 20, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 20, 2009 Witam ! Chciałem uczynić sobie w systemie dokładnie taki sam pasek "start" jak w Slackware, czy jest to możliwe, czy takie rzeczy tylko w Slackware ? Nie ma "pasek w Slackware", czy "pasek w Fedorze". KDE jest takie samo w Kubuntu, Debianie, Slacku, Fedorze, FreeBSD i w niewiadomoczym. Na Fedorze może być o tyle łatwiej, że masz w repozytorium zależności do wszystkich bajerów jakich tylko sobie zażyczysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amos Napisano Lipiec 20, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 20, 2009 Ale tego, co pokazano na obrazku, w Fedorze 11 zrobić się nie da, bo na tym widoczku jest KDE 3.5.x... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiKei Napisano Lipiec 20, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 20, 2009 Dziękuje za odpowiedzi. Pomogliście mi w pewnym sensie[tzn. mniej więcej naprowadziliście mnie na dobry tor ] Myślę że close. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi