fafig Napisano Sierpień 15, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 15, 2009 nie wiem jak Wy ale ja po przeczytaniu tego stwierdzilem ze wymienie swoje gazowe krzeslo na jakies bardziej klasyczne ... i pomyslec ze mozna zginac siedzac przy komputerze ... (i to nie z glodu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
multics Napisano Sierpień 15, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 15, 2009 Hehehehe, równie dobrze Twoje klasyczne krzesło może zrobić Ci kuku, zwłaszcza że przyzwyczajony do jeżdżenia na krześle będziesz chciał się gdzieś nim przemieścić... Ot kolejny zaczynek paniki, który tak naprawdę nic nie wnosi :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafig Napisano Sierpień 15, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 15, 2009 sa takie bez sprezyn ;d. to jest tak ze jak masz pecha to cie ceglowka w drewnianym kosciele zabije ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC' Napisano Sierpień 15, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 15, 2009 hehe dzisiaj widzę hyde Park rządzi krety... flame teraz krzesło morderca ... Normalnie krzesło mi się wyślizgnęło i spadłem jak to zobaczyłem (tak tak mam takie na kółkach ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
multics Napisano Sierpień 15, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 15, 2009 Przynajmniej pociesznie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Sierpień 15, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 15, 2009 W rzeczy samej Z racji natloku obowiazkow, potem urlopu a teraz chwilowego braku dostepu do sieci ostatnio rzadko zagladalem na forum wiec moze cos mnie ominelo, ale takiego odjazdu jak dzis to juz tu dawno nie widzialem! :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Labi Napisano Styczeń 17, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 17, 2011 (edytowane) Chinczycy sa zdolni, jak cos zrobia to czasami mozna sie usmiac, ale nigdy nie myslalem ze jest to zabójczy przemysl. Dobrze ze swoje krzeslo do komputera kupilem u polskiego producenta Edytowane Styczeń 17, 2011 przez Sorror Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esail Napisano Styczeń 17, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 17, 2011 Tym samym Pan Labi zdobywa tytuł archeologa stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Styczeń 17, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 17, 2011 Przecież to reklama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Styczeń 17, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 17, 2011 Reklama usunięta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pola102 Napisano Styczeń 15, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2013 "A to był taki dobry człowiek" - wybrzmiewały głosy sąsiadów mężczyzny, który kilka miesięcy temu próbował usmażyć swoją żonę na krześle elektrycznym domowej roboty. Sąd w Wielkiej Brytanii skazał właśnie Andrew Castle'a na 10 lat więzienia za usiłowanie zabójstwa. 61-letni kat przyznał przed sądem, że nie wie, co w niego wstąpiło. Mrożące krew w żyłach wydarzenia rozegrały się w angielskiej wsi Knott End-on-Sea, w hrabstwie Lancashire. Pewnego dnia Andrew Castle dowiedział się od swojej żony Margaret, z którą w oficjalnym związku pozostawał przez 18 lat, że ta żąda rozwodu. Informacja ta spadła na niego, jak grom z jasnego nieba. Kobieta uznała, że jej ślubny jest zbyt władczy i zbyt często próbuje nią sterować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi