qmic Napisano Wrzesień 2, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 2, 2009 Później Ci zaśpiewamy 100lat khm 1000 postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafig Napisano Wrzesień 2, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 2, 2009 ale w offtopic posty sie nie licza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daf Napisano Wrzesień 2, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 2, 2009 Później Ci zaśpiewamy 100lat khm 1000 postów aleś mu podmaślił masz jakiś interes chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Wrzesień 2, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 2, 2009 ale w offtopic posty sie nie licza Rzeczywiście, ale to dobrze, jak gdzieś indziej napisze to tu wejdzie i też będzie 6000 na liczniku bez różnicy jak długo się będzie wypowiadał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloss72 Napisano Wrzesień 2, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 2, 2009 ale w offtopic posty sie nie licza to może poprośmy jakiegoś innego Moderatora o (wyjątkowe) przeniesienie tego topicu do innego działu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Wrzesień 2, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 2, 2009 Rzeczywiście, ale to dobrze, jak gdzieś indziej napisze to tu wejdzie i też będzie 6000 na liczniku bez różnicy jak długo się będzie wypowiadał O żesz... To już 6000 razy się zbliża? Dobrze, że rachmistrz qmic czuwa i pilnie zlicza Wzruszony jestem, że tak o mnie pamiętasz Rozumiem, że to przejrzysta aluzja, żebym zaczął pisać wspomnienia i wydał w formie książkowej albo zaczął się bardziej konstruktywnie wypowiadać. Przyjmuję krytykę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenoX Napisano Wrzesień 2, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 2, 2009 Panowie nie chcę się czepiać ale ile Waldo musi napykać postów aby odpadło "(prawie)" ???????????? Albo jest ekspertem, albo uczy informatyki i daje dzieciom pytania z Forum do rozwiązania.. :-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Wrzesień 2, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 2, 2009 O żesz... To już 6000 razy się zbliża? Dobrze, że rachmistrz qmic czuwa i pilnie zlicza Wzruszony jestem, że tak o mnie pamiętasz Rozumiem, że to przejrzysta aluzja, żebym zaczął pisać wspomnienia i wydał w formie książkowej albo zaczął się bardziej konstruktywnie wypowiadać. Przyjmuję krytykę Zliczać to zlicza phpbb, ja tylko czuwam abyś nie zapomniał :) Wspomnienia z Forum to skądinąd ciekawy pomysł, może załóż swojego bloga ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafig Napisano Wrzesień 3, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 3, 2009 Waldo - nowy awatar wymiata LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Wrzesień 3, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 3, 2009 ... że to przejrzysta aluzja, żebym zaczął pisać wspomnienia i wydał w formie książkowej albo zaczął się bardziej konstruktywnie wypowiadać. Przyjmuję krytykę <joke> Albo przeszedl na zasluzona emeryture! </joke> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC' Napisano Wrzesień 3, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 3, 2009 A swoją drogą skoro już tak jubileuszowo się zrobiło to WalDo skąd masz tego wilka? jaka jest jego historia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Wrzesień 3, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 3, 2009 jaka jest jego historia? Ja chyba naprawdę bloga zacznę pisać. Awatar jak awatar. Już kiedyś, gdzieś pisałem skąd się wziął - wilki to sympatyczne zwierzaki dopóki ich się nie drażni i bardzo je lubię. A ten jeszcze taki siwy, że mi akurat wiekowo podpasował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
multics Napisano Wrzesień 3, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 3, 2009 Mam dzikie wrażenie, że teraz nie zliczają się posty WalDo;P To jakiś nowy chacks*? * tak ma być to nie literówka Żaden chacks, non stop pisuje w Hyde Parkach i innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Wrzesień 3, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 3, 2009 Żaden chacks, non stop pisuje w Hyde Parkach i innych Może daje nam fory abyśmy mogli go dogonić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Wrzesień 3, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 3, 2009 Może daje nam fory abyśmy mogli go dogonić Ja widzę, że zacząłeś się udzielać wszędzie Życzę powodzenia w doganianiu lidera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi