efect1 Napisano Październik 11, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Październik 11, 2009 Witam Podczas instalacji air x64 konsola wypluwa błąd [root@test Download]# ./AdobeAIRInstaller.bin Error loading the runtime (libgtk-x11-2.0.so.0: cannot open shared object file: No such file or directory) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Październik 11, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Październik 11, 2009 A masz tę bibliotekę w systemie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efect1 Napisano Październik 11, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 11, 2009 przeszperałem neta teraz brakuje Error loading the runtime (libnss3.so: cannot open shared object file: No such file or directory) Jak to doinstalować ? Znalazłem jeszcze takie coś http://kb2.adobe.com/cps/408/kb408084.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Październik 11, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Październik 11, 2009 yum provides */libgtk-x11-2.0.so.0 Człowieku, pomyśl chwile sam. Takie pytania to w dziale "Ośla łączka" powinieneś zadawać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Październik 11, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Październik 11, 2009 Hmm... jak to było, yum install libnss3.so powinno zainstalować odpowiednie pakiety. U mnie adobe air działa, zainstalował się razem z ipla, ale mam system 32bitowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi