Darknek Napisano Październik 21, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Październik 21, 2009 Witam Dzisiaj chcac stworzyc prezentacje w impress natknalem sie na problem. Nie da sie dodac do prezentacji filmiku. W starych prezentacjach, ktore sam kiedys robilem, nie moge odtworzyc filmiku, ktory jest juz wstawiony. Ogolnie skaszanilo sie (tylko nie wiem jakim cudem) odtwarzanei filmow. Co moze byc powodem i jak to przywrocic? Musze na jutro zrobic prezentacje a tylko dodania tych filmikow mi brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Październik 21, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Październik 21, 2009 Na F11 też mam z tym problem i nie udało mi się tego rozwiązać. Podpowiem więc tylko, że gdyby przyszło ci do głowy zapisanie pliku jako PPS i otworzenie tego Power Point Viewerem na Wine - nic próbuj, bo to nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darknek Napisano Październik 21, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 21, 2009 U zony na jej windzie (nie dalo sie jej przekonac do linucha) ma openoffice i tez sie nie da. Cos w nowym openoff popierdzielili najwyrazniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Październik 22, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Październik 22, 2009 Pewnie dlatego, że Media Player w Impressie korzysta z JMF, a ten wspiera mała ilość formatów http://java.sun.com/javase/technologies/de....1/formats.html (wiadomo licencje). Jak dacie Tools -> Media Player i spróbujecie otworzyć jakieś video to w razie niepowodzenia zwróci informację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darknek Napisano Październik 22, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 22, 2009 Zrobilem jak mowisz i idzie dzwiek ale nie ma obrazu przy rozszerzeniu *.avi a przy *.mpeg nic nie idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Październik 22, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Październik 22, 2009 Przecież to nie zależy od formatu tylko od kodeka jakiego użyłeś to przekonwertowania pliku wideo, czyli nie każdy plik .avi czy .mpeg pójdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi