rane Napisano Październik 24, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Październik 24, 2009 Witam. Jestem świeżo upieczonym użytkownikiem Fedory. Po instalacji Fedory 11 z wersji Live CD mam problem z odtwarzaniem multimediów: pojawia się komunikat o braku dekodera i możliwości wyszukania go, niestety wyszukiwarka nic nie znajduje :-( Co zrobić aby odtwarzać MP3 etc? P.S. Da się coś zrobić z mieszaniem się języków angielskiego i polskiego w niektórych miejscach, bo biednie to wygląda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Październik 24, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Październik 24, 2009 http://wiki.fedora.pl/wiki/Poradnik dopóki nie zapoznasz się z całym poradnikiem masz zakaz zadawania pytań na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Październik 24, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Październik 24, 2009 P.S. Da się coś zrobić z mieszaniem się języków angielskiego i polskiego w niektórych miejscach, bo biednie to wygląda...Tak, nie, nie wiem. Grunt to precyzyjne, dobrze sformułowane pytanie A wątek - bez obrazy - na "oślą" wysyłam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi