thof Napisano Listopad 2, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2009 Przecież ja podałem najłatwiejszy z możliwych sposobów, nie wiem po co kombinować z jakimś kernelami skoro oficjalny sterownik broadcoma jest noarch. Co do autotena to wystarczy dodać ten 11KB pakiet http://download1.rpmfusion.org/nonfree/fed...fc11.noarch.rpm i po sprawie. Tu są trzy metody instalacji tego sterownika http://www.fedoraguide.info/index.php?titl...ver.21.21.21.29 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sliderps Napisano Listopad 2, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2009 A więc tak: Ku mojemu zniecierpliwieniu podłączyłem w końcu laptopa do skrętki eth - dobrze że chociaż tutaj nie było problemów z połączeniem. Internet kablowo działa - przystąpiłem do ponownej instalacji kernela oraz wl - wszystkie pakiety jakich brakowało zostały pobrane i zainstalowane a zależności spełnione. Mimo to WLAN-a nadal nie mam:) co ciekawsze opcja sieci bezprzewodowej (_wogóle_ → w ogóle) ORT znikła (wcześniej była na szaro) teraz nawet w System\Administracja\Sieć\ Zakładka sprzęt nie pokazuje mi że mam (_wogule_ → w ogóle) ORT sprzęt taki jak karta bezprzewodowa co jest grane? Instaluje teraz yum update - 445 pakietów uaktualnia, 28 chyba instaluje... chwilę to trwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Listopad 2, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2009 chwilę to trwaPoczekaj aż się skończy a potem ewentualnie się wypłaczesz, ktoś na pewno pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sliderps Napisano Listopad 2, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2009 Poczekaj aż się skończy a potem ewentualnie się wypłaczesz, ktoś na pewno pomoże Za długo, przerwałem:) Zrobie na raty.. Dobra dobra, ty mi lepiej powiedz dlaczego opcje sieci bezprzewodowej mi znikneły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Listopad 3, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 3, 2009 Za długo, przerwałem:) Zrobie na raty.. To potem poszukaj na forum co robić jak następnym razem update będzie Ci się sypać... Dobra dobra, ty mi lepiej powiedz dlaczego opcje sieci bezprzewodowej mi znikneły?Nie wiem, ale przed zakończeniem aktualizacji całego systemu można sobie najwyżej gdybać i zgadywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sliderps Napisano Listopad 3, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 3, 2009 To potem poszukaj na forum co robić jak następnym razem update będzie Ci się sypać... Poszukam, o ile tak będzie:) chyba że zanim zadam pytanie ty już odpowiesz;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi