leymann Napisano Listopad 13, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 13, 2009 Witam. Mam pytanie czy w ogóle jest potrzebne aby fedora miala antywirusa? jesli tak to jakiego i jak go zainstalować, sorka za taie pytania, ale od 2 dni mam fedore i chce sobie najpierw wszystko w niej zrobić a później korzystać z niej. Mam pytanie takie niezwiązane z tematem, jak zrobić, żeby na każdym pulpicie mieć inna tapete. I mam takie małe pytanko dlaczego, jak wejde a System>Administracja>ekran to fedora prosi o haslo roota podaje je oczywiscie i pozniej nic sie nie dzieje? tzn nic sie ie laduje. pozdrawiam i z gory dziekuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Listopad 13, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 13, 2009 Mam pytanie czy w ogóle jest potrzebne aby fedora miala antywirusa?1. Nie. 2. Prawym przyciskiem i "Zmień tapetę". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ra-v Napisano Listopad 13, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 13, 2009 Clam AV, Avast, BitDefender, AVG - można skanować pliki Windowsowe "offline" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leymann Napisano Listopad 14, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 14, 2009 ale jak zrobie te zmień tło pulpitu to na wsyzstkich mi sie zmieia tapeta i jest taka sama, a ja chce zeby na kazdym pulpici byl inny obrazek, kiedyś miałem fedore 7 i pamietam ze tam to jakos zrobilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Listopad 14, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 14, 2009 To tapetki czy programy antywirusowe? Proszę o poruszanie jednego problemu w jednym wątku. Zamykam temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi