Imek Napisano Listopad 19, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2009 Mam do wybrania jakąś grę pod choinkę i mam problem z znalezieniem jakiejś. Szukam gry typu Prince Of Persia. Niestety odpada MIRROR EDGE(które wybrałem ale jak zobaczyłem wymagania sprzętowe to zwątpiłem :lammer: ) i Assasin's Creed. Mam słabą kartę graficzną Proszę o znalezienie jakiejś fajnej i ciekawej gry podobnej do Prince Of Persia, albo Mirror Edge. Kartę graficzną mam RADEON 9200 - 64mb i jakbyście znaleźli jakąś która spełnia te wymagania (jeśli taka w ogóle istnieje )to pisać mam nadzieję ze zrozumiecie mój problem Z góry DZIĘKI. . IMEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daf Napisano Listopad 19, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2009 to sie nazywa internetowy list do Sw. Mikolaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Listopad 19, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2009 Drogi Imku, Domyślam się, że chodzi Ci o gry na system operacyjny Windows. Niestety Nasz Mikołaj roznosi prezenty tylko do tych grzecznych dzieci, którym rodzice zainstalowali na komputerku Linuksa. Tak więc z przykrością :> przenoszę Twój post do działu OFFTOPIC → NoName. Właściwie powinienem wyrzucić do kosza, bo nawet nie jesteś grzecznym chłopczykiem spod znaku Windows. Dlaczego? to pisać tu, ale najlepiej na GG→ http://rtfm.killfile.pl/#niepriv Pozdrawiam Cię Imku serdecznie i polecam zapoznanie się z tzw. netykietą, bo Ci Mikołaj na Gwiazdkę przyniesie rózgi zamiast gier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Listopad 19, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2009 Mówisz o tym Prince of Persia? Mam to w emulacji na komórkę i nie przypomina mi to Assasin Creed. Swoją drogą - Prince of Persia to super klasyk i gratuluję gustu. Pamiętam jak ja chciałem konsolę, pod którą można było to odpalić. Powinieneś sobie poradzić na emulatorze Nintendo. POZDRO PS. Zawsze staram się dostosować do sposobu myślenia pytającego. Dzięki temu obydwaj oszczędzamy czas szukając odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi