Takedowner Napisano Styczeń 1, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 1, 2010 Dzień dobry. Podczas instalacji systemu, z płyty DVD, wybrałem środowisko openbox, ale zaraz po pierwszym uruchomieniu systemu, pojawia mi się okienko logowania, a nie pojawia mi się sekwencja pozwalająca dodać nowego użytkownika, co zawsze się pojawia, gdy instaluje system z graficznym środowiskiem, jak gdm, lxde itp. Proszę o poradę, jak mogę dodać nowego użytkownika, ponieważ mogę się tylko logować jako root. Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Styczeń 1, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 1, 2010 adduser , openbox to menedżer okien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Styczeń 8, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 8, 2010 Jeśli działają ci X-y, to ręcznie wydaj polecenie firstboot jako root, aby włączyć ten program. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi