condor Napisano Luty 18, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 18, 2010 Witam, Zieleń to w moim przypadku ciekawy kolor, ale się zmieni bez wątpienia. Jako że przez długi okres miałem przerwę w dostawie netu pomału zabieram się do roboty. Dzięki za wskazówkę byłem na jej tropie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
condor Napisano Luty 18, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 18, 2010 Ten link okazał się nie co inny dokładnie się z nim zapoznam o normalnej porze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
condor Napisano Lipiec 27, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 27, 2010 Wracam na forum wcale się nie zraziłem do linuxa szkoła obowiązki i pierwsza zarobiona kasa i live box już w pudełeczku czeka na mnie i komp mam w końcu swój sprzęt i działam na nowo, a i mam pytanko do szanownych forumowiczów czy pojawiło się coś nowego jakieś myki które mogłem przegapić podczas instalacji neozdrady (byłem długo nie obecny) jakiś nowy programik, sterownik??? bo chcę to odpalić na nowo wszystko zacząć od początku poprzednio mi się nie udało jeśli ktoś coś wie to pytam jakąś dobrą duszę o wsparcie sam już pytam cioci wiki i wuja google ale jak ktoś potrafi mi pomóc to klawo dzięki zarazem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Lipiec 28, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 28, 2010 http://wiki.fedora.pl/wiki/Poradnik#Neostrada_TPSA_i_Netia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Lipiec 28, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 28, 2010 live box już w pudełeczku czeka na mnie i komp mam w końcu swój sprzęt...Jakby nie było tysięcy innych routerów (chociaż ciężko to nazwać nawet routerem), że wziąłeś liveboksa, który jest zgodny tylko z neostradą. No, ale jak już masz to wystarczy, że skonfigurujesz liveboksa i podłączysz kablem ethernet do niego kompa. To wszystko, NetworkManager sam nawiąże połączenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi