SeeM Napisano Styczeń 17, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 17, 2010 Mam prośbę do korzystających z Eclipse z repozytorium Fedory 12. Czy są problemy z działaniem okien dialogowych? Ja mam Eclipsa ściągniętego ze stronki i używam dla niego JRE Suna. Czasami po prostu nie ma reakcji na kliknięcia myszką i trzeba używać TABa i spacji/entera. Trochę to irytujące i zastanawiam się, czy Eclipse z repo ma tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Styczeń 17, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 17, 2010 To jest chyba niezależne od pakietu, bo u mnie na archu też tak się zdarza. Od jakiegoś czasu jestem zmuszony do używania netbeansa i nie wiem czy problem nadal występuje. Z tego co pamiętam to pojawił się raz przy instalacji jakiś zewnętrznych pluginów, czyli nie było to jakoś szczególnie uciążliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC' Napisano Styczeń 18, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 18, 2010 Witam, ja używam obu z sun java instalowaną tak jak w poradniku dla całego systemu. Z eclipsem ze strony był problem ale wystarczyło dodać parametr export GDK_NATIVE_WINDOWS=1; i wszystko lata pięknie również na pakiecie z Eclipse.org Pzodrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Styczeń 18, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 18, 2010 ja używam obu z sun java instalowaną tak jak w poradniku dla całego systemu. Z eclipsem ze strony był problem ale wystarczyło dodać parametr export GDK_NATIVE_WINDOWS=1; i wszystko lata pięknie również na pakiecie z Eclipse.org trafiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC' Napisano Styczeń 18, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 18, 2010 Niezamaco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi