96th Napisano Luty 10, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 10, 2010 Przy próbie słuchania czegoś na Last.fm przez pudełko rytmu płacze on coś o braku kodeków tekstowych (?). Jakie kodeki powinienem mieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Luty 10, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 10, 2010 Pokaż dokładny komunikat. Przy gst-plugins-bad, -ugly i -ffmpeg powinno działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Luty 10, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 10, 2010 Zwracałem już Ci uwagę odnośnie precyzji opisu Twoich problemów. Weź to sobie do serca i zamieszczaj więcej szczegołów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Luty 11, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 11, 2010 coś o braku kodeków tekstowych (?). Aby naprawić jakiś problem, zrób coś i coś innego, to wtedy tamto coś zniknie i coś zacznie działać. Proste co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloss72 Napisano Luty 11, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 11, 2010 Aby naprawić jakiś problem, zrób coś i coś innego, to wtedy tamto coś zniknie i coś zacznie działać. Proste co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
96th Napisano Luty 11, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 11, 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Luty 11, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 11, 2010 I go nie wyszukuje? Wygląda na problem bądź po stronie Rb, bądź też nawet Last.fm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HermeZ Napisano Luty 11, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 11, 2010 Tak z ciekawości - co próbujesz odtworzyć? Mp3? Ogg (oga)? Mnie nigdy nie wyskoczyło nic takiego, a używam i RB i Last.fm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
96th Napisano Luty 12, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 12, 2010 @UP: A skąd mam wiedzieć w jakim formacie Last.fm przechowuje pliki? xd @UP2: Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
96th Napisano Kwiecień 12, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 12, 2010 Przepraszam za double post. Teraz jedyną rzeczą która "emituje" dźwięk w systemie jest Firefox... Nie działa ani WMA (ehh, jeszcze z czasów używania Windowsa piosenki ), ani MP3, ani Last.fm. Próbowałem Rhythmboxem, Banshee, Audacious i Totemie. Mam zainstalowane gstreamer*. //Edit 18:12: Jestem w szoku, działa. //Edit 2: Już nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi