Wisnia75 Napisano Luty 18, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 18, 2010 Witam, Zainstalowałem Fedore 12 i po wszystkim rebootik Zaskoczyła mnie konsola i brak środowiska graficznego.. Pobrałem CD1 i nie wiem czy jest tam środowisko Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Luty 18, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 18, 2010 Powinieneś instalować z livecd. Daj link do obrazu, z którego instalowałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wisnia75 Napisano Luty 18, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 18, 2010 Instalowałem z ftp://ftp.pbone.net/pub/fedora/linux/rele...-i386-disc1.iso Oczywiście livecd też posiadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jony Napisano Luty 18, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 18, 2010 Jeśli posiadasz livecd to przeinstaluj system z tej płytki, to będzie najprostsze rozwiązanie twojego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Luty 18, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 18, 2010 Najprościej to będzie doinstalować środowisko, a nie reinstalować system ! Jeśli masz połączenie z netem, to wpisz w konsoli: yum grouplist | grep -iE 'xfce|kde|gnome|lxde' wybierz, które Cię interesuje (gnome i kde to te największe) i zainstaluj yum groupinstall "wybrane środowisko" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi