DAREK WL. Napisano Kwiecień 5, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 5, 2010 Tydzień temu mój kot przyszedł do domu BEZ OGONA !! KOT BEZ OGONA Zastanawiam się , czy to jakiś wściekły pies mu ugryzł , czy jakiś wredny człowiek urwał Co wy o tym myślicie :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esail Napisano Kwiecień 5, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 5, 2010 Może odpadł ze starości (twój kot się sypie)? Albo twój kot ma pewne cechy wspólne z niektórymi jaszczurkami. hrhr Es. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAREK WL. Napisano Kwiecień 5, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 5, 2010 Kot ma 3 lata więc o starości to chyba nie ma mowy . Słyszałem od znajomych że w moim mieście były już przypadki że jakieś smykowate łebki przebili koty patykami luib urywali ogony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ra-v Napisano Kwiecień 5, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 5, 2010 Spytaj się weterynarza do przebadania, odrobaczania, odkażania itp. i spytaj przy okazji co się mogło stać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zybex_pl Napisano Kwiecień 6, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 6, 2010 może mu odrośnie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenoX Napisano Kwiecień 6, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 6, 2010 Twój temat jest już gdzieś opisany, nie pamiętam dokładnie. Spróbuj yum search ogon* lub yum search kot* Podłącz kota do gniazdka 230V i internetowego, po zalogowaniu przez SSH doinstaluj ogon. Chyba yum install -y ogonkota !! jak przesadziłem to daj znać na privie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miszcz Napisano Kwiecień 6, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 6, 2010 Po mojemu to szukaj ogona gdzieś w okolicach /dev/null Może uda się jeszcze przyszyć! Co za trauma! ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Kwiecień 6, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 6, 2010 No to teraz wygląda jak rasowy doberman A tak na serio to niestety raczej sprawka ludzi. Ot, taka rozrywka dzieci z rodzin patologicznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lanxiss Napisano Kwiecień 7, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 7, 2010 Darek masz strasznego pecha w życiu, jak drzwi od garażu nie zamarzną to kot straci ogon. Musisz zamocować kotu obróżkę z GPS i kamerką będziesz wiedział gdzie chodzi i co robi Nie znam się na tym, ale wiosna jest, może kot pobił się z innymi kotami o kotki w wyniku czego stracił ogon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAREK WL. Napisano Kwiecień 7, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 7, 2010 Tak Lanxix masz rację ; mam, strasznego pecha w życiu i to już od cieciństwa . Jestem osobą niepełnosprawn od urodzenia , żadna dziewczyna mnie nie zechciała , a na dodatek 2 lata temu umarł tata . A ja sobie nie radzę z takimi różnymi robotami przydomowymi; a to poprawić coś na strychu , a to słupki w bramie do garażu się przekrzywiły po tych mrozach , śniegach i teraz brama się ciężko otwiera Nawet serwera JACK na Fedorze nie mogę uruchomić ani programu ZYNADDSUBFX i dlatego używam ... *buntu Ciężkie życie ... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lanxiss Napisano Kwiecień 7, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 7, 2010 No dramat zwłaszcza to *buntu, co do dziewczyn to się ciesz, one dopiero oznaczają problemy A propos właśnie zauważyłem, że jesteś z mojego rodzinnego miasta, w której dzielnicy mieszkasz, że taka niebezpieczna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slabypingwin Napisano Grudzień 7, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 7, 2010 Mam smutną wiadomość na temat mojego kota . Wyszedł z domu 10 dni temu i jeszcze nie powrócił Chyba raczej gdzieś zamarzł w okolicy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esail Napisano Grudzień 7, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 7, 2010 Gdyby to byl pingwin... ;p Kot to kot, poszedl to i wroci. Ed: Tak z ciekawosci, czemu zalozyles nowy profil? Za duzo expa na starym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Grudzień 7, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 7, 2010 Ja mam pod domem 3 czarne i żaden nie jest mój. Jakbym mógl ktoregoś złapać to bym Ci przysłał, bo tylko słoninę z drzewa dla sikorek zjadają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zybex_pl Napisano Grudzień 7, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 7, 2010 borzole - pocztą i kurierem nie wolno bo to niehumanitarne może jako załącznik - tylko czym sierściucha upakować ew. podzielić na woluminy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi