goibniu Napisano Maj 18, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Maj 18, 2010 Czesc, prosze o szybka pomoc i przepraszam za brak pl znakow, odpalilem szybko live cd chwile temu chcialem byc przeinteligentny i zmienilem w etc/gdm/custom.conf kilka linijek, zeby sie logowac bez opcji wyboru i fedora (_wogole_ → w ogóle) ORT sie nie odpala Probowalem przez rescue system ale tam pojawia sie komenda powloki, wchodze do etc i nie ma gdm... Pod live cd nie mam dostepu do tego pliku i nie wiem co dalej, Dzieki za pomoc PS bill 'a wywalilem kilka m-cy temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Maj 18, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Maj 18, 2010 W rescuecd trzeba użyć chroota co jest napisane po uruchomieniu. A na livecd musisz zamontować partycję z Twoim systemem plików np. mount /dev/sdaX /media/fedora (za X wstaw cyfrę) i potem przykładowo będzie to /media/fedora/etc/gdm/custom.conf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goibniu Napisano Maj 18, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 18, 2010 udało się Podziękowania, wiszę piwo, napisz gdzie i kiedy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoleKK Napisano Maj 18, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Maj 18, 2010 Podoba mi sie tytul topiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Maj 18, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Maj 18, 2010 Podziękowania, wiszę piwo, napisz gdzie i kiedy?? @thof - ja bym wziął browara na Hawajach. Z przejazdem na koszt fundatora oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaru Napisano Maj 26, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Maj 26, 2010 System Nie Startuje Bo Jestem Kretyn Oraz PS bill 'a wywalilem kilka m-cy temu Wzajemnie się wykluczają, jeśli wywaliłeś billa (celowo mała literka) to nie jesteś kretyn, O! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi