envy1991 Napisano Czerwiec 6, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 6, 2010 Do wykonania grafika 2D. Proszę wysyłać przykładowe prace. Dodatkowo potrzebujemy osoby od fabuły (tworzenie dialogów, opisów). Możliwość zarobku! Ile? To zależy od zysków z gry (0 – 500 zł na osobę?). GG: 4533113 E-mail: [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Czerwiec 6, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 6, 2010 Profesjonalna oferta pracy, normalnie już składam aplikację... To teraz dzieci najpierw liczą zyski, a potem biorą się za robotę? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusko Napisano Czerwiec 6, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 6, 2010 Może małe przedstawienie projektu? Co to ma być, jaki stopień rozwoju, czy projekt jest na tyle zaawansowany że nie padnie w trakcie prac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
envy1991 Napisano Czerwiec 6, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 6, 2010 www.rockgames.pl - na tej stronie znajduje się galeria Mamy szkice i opisy. 2 strony A4 fabuły. Dużo grafiki. Projekt był planowany już od miesięcy. Zebraliśmy dużo materiałów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Czerwiec 6, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 6, 2010 W mordę jeża, to na grze z grafiką 2D da się zarobić? Chyba, że trafi do "Apple Store" i będzie się nazywać "I'm rich". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goadanek Napisano Czerwiec 6, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 6, 2010 Profesjonalna oferta pracy, normalnie już składam aplikację... To teraz dzieci najpierw liczą zyski, a potem biorą się za robotę? ^^ I po co tyle jadu? Po prostu ktoś szuka.... A skąd wiesz czy nie znajdzie? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
envy1991 Napisano Czerwiec 6, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 6, 2010 Ktoś tu ma kompleksy? To ode mnie zależy co osiągnę, nie od Ciebie panie borzole - nieudacznik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Czerwiec 7, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 7, 2010 Czekałem, aż pochwalicie się swoją stroną internetową. I cóż mogę dodać, pełny profesjonalizm. Widać i czuć, że to gra AAA+. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Czerwiec 7, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 7, 2010 Ktoś tu ma kompleksy? To ode mnie zależy co osiągnę, nie od Ciebie panie borzole - nieudacznik? tiaaa... uwierzę jak zobaczę. Jak na razie to wszystko wygląda jak niedoszły "Pionier OS". Zastanawiam się, czy Ty w ogóle coś piszesz, czy robisz badania psychologiczne na internautach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Czerwiec 7, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 7, 2010 Myślę, że czas na zamknięcie tematu zanim dojdzie do przegrzania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi