retep86 Napisano Październik 11, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Październik 11, 2010 Witam, Jestem nowym użytkownikiem Fedory. Zainstalowałem Fedora 7. I mam problem z siecią bezprzewodową. Niestety nie chodzi internet i już nie wiem co robić. Internet po kablu chodzi i automatycznie łączy się po włączeniu systemu. Proszę o pomoc i krok po kroku co zrobić. Przesiedziałem przy googlu i forum cały dzień i próbowałem kilka sposobów. Z góry dziękuje za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Październik 11, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Październik 11, 2010 Fedora 7 wyszła na wakacje 2007, dziś już nie jest oficjalnie wspierana. Zainstaluj Fedora 13 i wtedy napisz co z siecią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jony Napisano Październik 11, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Październik 11, 2010 Spora część sterowników do wifi weszła do kernela od wersji 2.6.24, a fedora 7 ma starsze jajko i stąd te problemy. Obecnie najlepszym wyborem jest Fedora 13, chociaż osobiście chętnie bym podmienił sobie motyw graficzny z 7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czacha777 Napisano Maj 22, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Maj 22, 2011 ok a jak skonfigurować siec wirless pod fedora 5? mam starego laptopa m z 256 mb ram musze mu wgrać coś lekkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3k_PL Napisano Maj 22, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Maj 22, 2011 Fedora 5.... :| Pobierz fedorę 15 z LXDE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heos Napisano Maj 22, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Maj 22, 2011 Albo XFCE, fakt, że... skąd Ty w ogóle masz Fedore 5 o_O? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czacha777 Napisano Maj 26, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Maj 26, 2011 Albo XFCE, fakt, że... skąd Ty w ogóle masz Fedore 5 o_O? ano mam na orginalnej płycie w orginalnym pudełku XD, zainstalowałem juz 10 troche muli na gnomie ale po skonfigurowaniu sie zmieni srodowisko graficzne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Maj 26, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Maj 26, 2011 Zrozum, ze linux to nie windows i tu zawsze uzywa sie w miare aktualnego oprogramowania na desktopie, a nie systemu sprzed dekady jak to ma miejsce w przypadku uzytkowników windowsa xp... Sciagnij spin lxde F15 z http://spins.fedoraproject.org/lxde i spróbuj go jakos zainstalowac. Jak nie pójdzie to po prostu wybierz jedna z setek lekkich dystrybucji na http://distrowatch.com/ (np. Puppy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi