szkodnikPL Napisano Październik 16, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Październik 16, 2010 Witam, od wczoraj jestem posiadaczem Fedory na moim laptopie (nie jest to mój pierwszy linux, więc nie jestem takim żółtodziobem). Postanowiłem dziś zrobić sobię kopię filmu. Na Windowsie używałem programu Avidemux, a wiedząc, że jest odpowiednik na Linux'a ściągnąłem go. Wszystko jest OK, gdyby nie to, że nie ma dźwięku podczas obróbki, jak i po zapisaniu filmu. Dźwięk działa bez problemu, bo słychać dźwięki z Pidgina. Ktoś miał może podobny problem lub po prostu wie jak go naprawić? Pozdrawiam, szkodnikPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Październik 16, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Październik 16, 2010 Po pierwsze jak zainstalowales Avidemux. Masz zainstalowane potrzebne kodeki? Przejrzyj → http://wiki.fedora.p...dnik#Multimedia Jakim kodekiem próbujesz zapisac dzwiek? Próbowales opcji "copy" bez wyboru dekodera? Opisz co zrobiles - wrózyc nikt nie bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Październik 16, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Październik 16, 2010 I uruchom Avidemux z konsoli żeby otrzymać jakiś sensowny komunikat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szkodnikPL Napisano Październik 17, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 17, 2010 Dobrze, już sobie sam poradziłem. Zaktualizowałem system i zainstalowałem SMPlayer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Październik 17, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Październik 17, 2010 Jakoś nie wyczuwam związku Avidemux z Smplayer. Odtwarzałeś filmy na Avidemux? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi