piotrino Napisano Listopad 18, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2010 Witam, mam zainstalowany system fedora 14 64bit . Zmieniłem dostawcę internetowego na neostradę.Posiadam modem COMBO ZTE. CHciałbym skonfigurować połaczenie na fedorze. Czytałem o programie linnet ale ten program nie obsługuje tego modemu. W jaki sposób mogę skonfigurować połaczenie na tym modemie COMBO ZTE....??? Pozdrawiam P.s Jednak po dokładnym przyjrzeniu się typu modemu, jest to modem ZXDSL 831All....I tu mam pytanie czy oprócz tego programu linnet coś jest mi jeszcze potrzebne, czy w inny sposób można to skonfigurować ?// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Listopad 18, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2010 Linnetem jest najprościej. Jak Ci się nie uda to pytaj o konkrety, bo gdybać to sobie można pewnie o 150 różnych domniemanych problemach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@sunrise Napisano Listopad 19, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2010 P.s Jednak po dokładnym przyjrzeniu się typu modemu, jest to modem ZXDSL 831All....I tu mam pytanie czy oprócz tego programu linnet coś jest mi jeszcze potrzebne, czy w inny sposób można to skonfigurować ?// Podłącz poprzez ethernet, w komputerze musisz mieć ustawione automatyczne pobieranie adresu IP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrino Napisano Listopad 19, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2010 Dzieki za pomoc. Wszystko juz skonfigurowalem, nie myslalem ze tak latwo pojdzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi