kostekoz Napisano Marzec 20, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 20, 2011 jestem nowym użytkownikiem fedory 9 posiadam orange free z modemem huawei e160e i nie potrafię zainstalować prosiłbym o instrukcję krok po kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Marzec 20, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 20, 2011 Zainstaluj F14 lub F13 to prawdopodobnie sam ruszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kostekoz Napisano Marzec 20, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 20, 2011 tak ale nie mam możliwości ściągnięcia na dysk mam za słabego neta dlatego walczę z fedorą 9 bo kupiłem taką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Marzec 20, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 20, 2011 Z F9 nie powalczysz. Ta wersja nie jest już od dawna wspierana. W sumie fedorę trzeba często aktualizować i nawet jak ściągniesz F14, czy F13 to trzeba je zaktualizować, żeby mieć stabilny system. Nie wiem czy ze słabym netem (mobilnym z ograniczeniami) w ogóle opłaca się pchać w fedorę czy linuksa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kostekoz Napisano Marzec 20, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 20, 2011 ale z tego co moi znajomi mówią to ten laptop który używam na linuksie dużo lepiej by chodził jest to sony vaio vgn-b55s bo na xp strasznie muli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3k_PL Napisano Marzec 20, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 20, 2011 Skoro jest to laptop to może podskocz do jakiegoś kolegi, podepnij się do lepszego neta i zrób upgrade systemu do F14. Dobrze Ci to zrobi bo jest straszna różnica między F9 a 14. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Marzec 20, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 20, 2011 Dodatkowo IMO F9 to była jedna z najgorszych, najmniej stabilnych wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi