BelHeI Napisano Kwiecień 21, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 21, 2011 Witam, mając FC15, mam pewien problem z wybudzaniem laptopa z stanu uśpienia, a mianowicie, gdy próbuję go wybudzić, to komputer się zawiesza i czekając choćby z 30min, nic innego się nie pojawiło, jak sam czarny ekran. Tymczasową rada na to jest, awaryjne wyłączenie laptopa i ponowne załadowanie systemu. Jak można naprawić ten problem z wybudzeniem? Pozdrawia, Maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Kwiecień 21, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 21, 2011 Jak można naprawić ten problem z wybudzeniem? Poczekaj na końcową wersję F15. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Kwiecień 22, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2011 Ja na F15 mam spoko, więc to problem z akurat twoim modelem. Jakiego masz kompa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BelHeI Napisano Kwiecień 22, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2011 Mój lapek to: Samsung R519. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Kwiecień 22, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2011 Ale to każdy laptop jakoś specyficznie zachowuje się przy usypianiu czy wybudzaniu, więc tu nie ma co porównywać, że u mnie działa, tym bardziej, że problem istnieje od zawsze. U mnie np. nie działa wybudzanie na sterowniku noveau i nie potrafię dojść dlaczego. Ostatnio przypadkowo natknąłem się na poradę wyłączenia "Intel Speedstep" w biosie https://wiki.archlinux.org/index.php?title=Pm-utils#Blank_screen_when_waking_from_suspend którą możesz wypróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BelHeI Napisano Kwiecień 22, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2011 Wyłączenie funkcji "Intel Speedstep" w biosie, niestety nie pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi