DePe Napisano Sierpień 2, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 2, 2011 Witam, to mój pierwszy post, hehe jestem imigrantem Ubuntu 11.04. Pytanie dotyczy Evolution a dokładnie: w kalendarzu godzina jest podawana AM/PM a nie 24h. Nie mogę tego przestawić gdyż pole wyboru jest niedostępne, nie mogę kliknąć. Fedora 15 Gnome x64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Sierpień 3, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 3, 2011 A odblokowałeś okno klikając na ikonę kłódki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Sierpień 3, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 3, 2011 Evolution nie używam, ale wydaje mi się, że w G3 jest całkowicie zintegrowane ze środowiskiem, a ten format można zmienić w System Settings -> Date and Time i 24-Hour Time. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8xxa_FC Napisano Sierpień 3, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 3, 2011 evolution -> preferencje -> kalendarz i zadania -> ogólne -> czas. a tam, m. in. 12/24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi