Raven Napisano Wrzesień 19, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 19, 2011 Jednak to chyba te sterowniki nvidia, czemu ? Ano ludzie na bugtrackerze wysyłają, że im gnome 3 nie działa z sterownikami 173, czy to ubuntu, czy fedora. Oby nowa wersja gnome, była tego pozbawiona. Nie licz na to. To jest bug w sterownikach nvidii i tam powinien zostać naprawiony. Spróbuj działać bez nich, wolne nouveau sprawiają się już całkiem nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Wrzesień 19, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 19, 2011 To dlaczego siedzisz na tak starym sterowniku? Dopiero 280.13 był poprawiony dla G3. Ja obecnie siedzę na nvidia-beta 285.03 i dopiero ta wersja usuwa większość błędów, które miałem po przesiadce na G3. Spróbuj 285.03. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziendal Napisano Wrzesień 19, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 19, 2011 Mam Nvidie FX5500. Czyli jestem skazany na nouveau.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Wrzesień 19, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 19, 2011 Już drugi raz nie doczytałem w tym wątku. W takim razie rzeczywiście nie masz wyboru, pozostaje tylko nouveau lub fallback mode w G3, który jest IMO fatalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziendal Napisano Wrzesień 19, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 19, 2011 Wybacz, do zamknięcia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Wrzesień 19, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 19, 2011 A to wybacz to do kogo? Napisałem, że ja nie doczytałem, tzn. w przypadku topa i sterowników 173xx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziendal Napisano Wrzesień 19, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 19, 2011 Myślałem że chodzi o oto, że nie napisałem jaka to karta . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi