samson32 Napisano Październik 17, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Październik 17, 2011 Witam, Zniknela mi górna belka ze wszystkich okien, na której znajduja sie przyciski minimalizacji, maksymalizacji i zamykania. Nie wiem dlaczego tak sie stalo, nic ostatnio nie przestawialem w opcjach. Gdzie to moge zmienic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Październik 17, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Październik 17, 2011 To jest dekorator okien i nazywa się Xfwm4, ale nie używam Xfce i nie wiem co się stało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DjSpider Napisano Październik 17, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Październik 17, 2011 Ja też go nie używam, ale skoro się tak nazywa to może wystarczy uruchomić: Xfwm4 --replace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samson32 Napisano Październik 17, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 17, 2011 Po tym jak to zainstalowałem na pulpicie pojawiał się tylko kursor i nic innego nie mogłem zrobić. Zmieniłem środowisko graficzne na KDE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Październik 17, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Październik 17, 2011 Ja korzystam z XFCE i nigdy czegoś takiego nie miałem, ale zaryzykowałbym PPM na pulpicie → Programy → Preferences → Okna i sprawdziłbym inne motywy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi