Skocz do zawartości

Vlc Się Wyłącza Po Uruchomieniu

Yuri20

Rekomendowane odpowiedzi

Skompilowałem sobie vlc z paczek ze źródlami z repozytorium za pomocą yumdownloader. Zainstalowałem odpowiednie zależności, skompilowałem i zainstalowałem. Jednak po uruchomieniu odcinka Family Guy (nie sądzę, żeby to miało znaczenie, ale nie zaszkodiz podać :D) vlc się wyłącza, a wraz z nim moja sesja użytkownika, tzn. zostaję wylogowany.

Czyli to nie jest oczywiste, że szukam odpowiedzi na ten problem?

Czy to nie jest oczywiste, że wypada przechwycić jakieś logi z takiej awarii?

Nie używasz standardowego oprogramowania z repo a własnej kompilacji, przy której być może podałeś nieznane nikomu poza Tobą parametry, więc jak myślisz, ile jest wróżek na forum? To tak jakbym powiedział: wczoraj popsuł mi się samochód. Nie wiesz co się stało?

Czy to nie jest oczywiste, że wypada przechwycić jakieś logi z takiej awarii?

Nie używasz standardowego oprogramowania z repo a własnej kompilacji, przy której być może podałeś nieznane nikomu poza Tobą parametry, więc jak myślisz, ile jest wróżek na forum? To tak jakbym powiedział: wczoraj popsuł mi się samochód. Nie wiesz co się stało?

Jak podałem kilka informacji. Gdybyś powiedział, że wczoraj jeździłeś tym samochodem dość szarżowo, a w dodatku wcześniej miałeś jakieś z nim problemy w jakiejś kwestii to już coś można wydedukować...No i niestety nie wiem w jaki sposób przechwycić logi ;) Gdybym podał jakieś szczególne parametry do vlc to raczej bym je podał. Zresztą na pewno nie jest to wina kompilacji, ponieważ po włączeniu serialu za pomocą innego odtwarzaca dzieje się zupełnie to samo. Mam tu na myśli odtwarzacz Dragon.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...