huzar Napisano Luty 22, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2012 Witam serdecznie. Chciałbym migrować z minta na fedora jak ustaiwe nazwy uzytkowanika itd takie samo i nie rusze home to będzie działać wszystko jak należy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Luty 22, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2012 Co to znaczy "wszystko"? Ustawienia pulpitu? A KDE czy Gnome? Z której wersji Minta?\ Wszystko na pewno nie bedzie dzialac, ale na pewno nie wszystko nie bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Luty 23, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Luty 23, 2012 Fedora nie ma "mintowskich" wtyczek do Gnome Shella. Poza tym bedzie dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Savpether Napisano Luty 23, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Luty 23, 2012 Sam nie dawno z Ubu migrowalem, jak chcesz to moge Ci pomoc na gtalk: [email protected] albo na privie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huzar Napisano Luty 23, 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 23, 2012 Wersja Mietowy remix 11 LXDE takie mam teraz A mam jeszcze jedno pytanie nie ma problemu z flash ? itd zeby cos zacinalo, przerywalo to samo z filmami na youtube itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Luty 23, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Luty 23, 2012 A mam jeszcze jedno pytanie nie ma problemu z flash ? Bez najmniejszych problemów (F16 x86_64, flash-plugin-11.1.102.62-1.R.x86_64 z repo). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi