sztyvny Napisano Marzec 18, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 18, 2012 Witam. Brakuje mi podanych kodeków, a że jestestem świeżym urzytkownikime tego systemu, to za nic nie wiem jak je dograć ;/ Autowyszukiwarka wypluwa mi, że nie ma takich kodeków w moich źródłach oprogramowania. Jak je dodać? Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Marzec 18, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 18, 2012 http://wiki.fedora.pl/wiki/Poradnik#Jak_doda.C4.87_repozytorium_RPMFusion.3F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sztyvny Napisano Marzec 18, 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 18, 2012 zainstalowalem kilka paczek z MPEG'ami ale nie pomoglo ;/ mógby ktos wskazac wlasciwa paczke z tego pakietu? (autowyszukiwanie nie znajduje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Marzec 18, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 18, 2012 Przeczytaj caly poradnik a nie tylko fragmenty wskazane przez thofa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi