slabypingwin Napisano Czerwiec 7, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 7, 2012 Czy jest taka wersja Fedory , którą można by zainstalować na takim sprzęcie ; Overmax OV-TB-04, wyposażony w procesor IMAPX210@ARM11 1GHz, OS Android 2.3 Wbudowany ekran oporowy o średnicy 10,1" i rozdzielczości WVGA 1024x600 Pamięć 512MB, Nand Flash 4GB Wbudowane WiFi, gniazdo HDMI Czytnik kart MicroSD 1 x Host, 1 x Port mini USB, wyjście słuchawkowe Bateria 6500mAh ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Czerwiec 7, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 7, 2012 Nie, chociaz teoretycznie jest to mozliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slabypingwin Napisano Czerwiec 7, 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 7, 2012 Wiem ze powinienem w tym momencie zalozyc nowy temat ale juz mi sie tego nie chce robic ; co trzeba doinstalowac , skonfigurowac na Fedorze , tak aby ona "widziala zawartosc " tabletu z amdroidem i odwrotnie by tablet z androidem "widzial fedorke ? W ukladzie ; windows - android mam tak ; na windzie zainstalowalem program "android comander" a na tablecie ; ghost comander i wtyczka "samba.plugin " do niego . W takim ukladzie Windows i antek "widza sie " podlaczone do tego samego routera . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentat Napisano Czerwiec 7, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 7, 2012 Przegladnij http://fedoraproject...chitectures/ARM Skoro jest nawet wersja Fedory dla Raspberry Pi który ma 700MHz ARM11 i 256MB RAM... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi